Home Події Десантники 95 бригади перемогли на змаганнях з кросфіту серед команд ДШВ ЗСУ

Десантники 95 бригади перемогли на змаганнях з кросфіту серед команд ДШВ ЗСУ

247

  29 липня у Львові відбувся ІІ-й Всеукраїнський чемпіонат з функціонального багатоборства серед команд Десантно-штурмових військ Збройних сил України на здобуття титулу “Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних Сил України” (КРОСФІТ).

Організаторами змагань виступили Федерація функціонального багатоборства України, Командування десантно-штурмових військ та Львівська обласна державна адміністрація.

У змаганнях взяли участь шість команд з 79 десантно-штурмова бригада Миколаїв , 199 навчальний центр ДШВ , 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська Бригада , 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, 80 окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗСУ та 81 окрема аеромобільна бригада. Склад команд складався з чотирьох чоловіків та одної жінки.

 У запальній боротьбі, в напруженому темпі – протягом майже чотирьох годин учасники змагань показували незламних дух українських десантників виконуючи вправи на витривалість та швидкість.

Серед вправ такі як кидки медболу (вагою 9 кг) в мішень, віджимання на низькорівневих кільцях, підтягування на перекладині, для жінок такі як махи гірею двома руками (16 кг), застрибування на тумбу (50 см) 25 раз та багато інших. Кожна команда викладалась на повну, демонструючи свою міць, силу та витривалість.

Підтримували десантників у нелегкій спортивній боротьбі побратими, друзі та сім’ї, львів’яни та гості міста. Під час перерв між турами учасників змагань та глядачів розважали творчі колективи Львівщини.

За підсумками змагань, призові місця розподілилися наступним чином:

 – «бронзу» здобула команда 80 окремої десантно-штурмової бригади ,

 – «срібло» команда 79 окремої десантно-штурмової бригади,

 – призером стала команда 95 десантно-штурмової бригади .

Усі учасники змагань були нагороджені медалями, дипломами та подарунками.

Прес-служба 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here