Home Події Чемпіонат міста з фут залу фінішує цими вихідними у Житомирі

Чемпіонат міста з фут залу фінішує цими вихідними у Житомирі

136

Цими вихідними, 7-8 березня, житомирян чекають гарячі футзальні вихідні – в Житомирі фінішує чемпіонат міста з футзалу у вищій та першій лігах.

Про це повідомляє «Спортивний Житомир».

Команди зіграють останній тур сезону, і саме він визначить як чемпіона міста, так і невдах, які наступного сезону гратиме у нижчих лігах. Боротьба обіцяє бути запеклою та видовищною.

У календарі ігор туру відбулися певні зміни – організатори вирішили провести всі ключові матчі у суботу, 7 березня. Також цієї неділі ІнБев-Полісся-НПУ зіграє домашній тур Першості України проти херсонського Продексіма.

Безперечно, ключовою грою туру стане фінальний поєдинок між лідерами вищої ліги – Атлетом та Променем. переможець цього двобою стане чемпіоном Житомира і отримає право представляти місто у суперфіналі АФЛУ. Хоча Променю для цього достатньо буде і нічиї, адже команда має перевагу в три очки. У разі перемоги Атлет матиме рівну кількість очок з енергетиками, а в цьому випадку чемпіон визначається по результатам особистої зустрічі.

Прогнозувати результат фіналу важко. Цього сезону команди ще не зустрічалися між собою на майданчику. В сезоні 2013-14рр в першому колі Атлет обіграв Промінь 3:2, а в другому енергетики взяли реванш з рахунком 3:1. Так що шанси команд приблизно рівні.

Не менш цікавою буде гра за 3-4 місце між Дасна-Кофеджио та Енергією. Енергія знаходиться в такому ж положенні, що й Атлет – відстає на три очки, тому команді потрібна лише перемога, щоб стати бронзовим призером змагань, тоді як Дасну влаштує і нічия. Щоправда ці команди вже зустрічалися у кваліфікаційному раунді, але тоді матч завершився унічию – 1:1.

В суботу також відбудеться гра, яка вирішить долю переможця першої ліги. Якщо ІнБеву вдасться переграти Медик, то він автоматично стає чемпіоном першості і отримує кваиток у вищу лігу. У іншому випадку цей титул може забрати у неділю Водоканал, який має дещо слабшого суперника – Іванівку і всі шанси здобути три очки. Для Медика остання гра нічого не вирішуватиме – команда за будь-якого результату лишається бронзовим призером першості. Але так просто медики не здадуться і наостанок захочуть гучно грюкнути дверима. Побачим, чи в них це вийде.

Точитиметься боротьба і внизу турнірних таблиць. За право залишитися у вищій лізі Галант-МТС зіграє з Радомілком, а Легіон – з Коростенем. В останній парі комани мають рівну кілкьість очок, а прогарвший – або вилітає автоматично, або вимушений буде грати перехіду гру із срібним призером першої ліги. Хоча цей "привілей" може отримати і ЖВІДУТ. Боротьба буде запеклою. До речі, Легіон вперше опинився на межі вильоту з вишої ліги – команда завжди була міцним середнячком.

 

 

Розклад ігор

 

7 березня, субота

12.00 Форца – Кіфа

13.00 Атом – Грантех

14.00 Гранвер-ЖДТУ – ЖНАЕУ

15.00 Медик – ІнБев

16.00 Енергія – Дасна-Кофеджио

17.00 Атлет – Промінь

8 березня, неділя

10.00 ДЮСШ Поісся-98 – Штурм

11.00 ГазМяс – Корбутівка

12.00 Коростень – Легіон

Перша ліга України

13.00 ІнБев-Полісся-НПУ – Продексім

15.00 Будстудія – Інтертелеком

16.00 Радомлік – Галант-МТС

17.00 Візаж-ДЮСШ Юність – ЖВІДУТ

18.00 Іванівка – Водоканал

19.00 Телеконтакт – ЖЛ

20.00 Олімпік – Персей

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here