Home Події 7 медалей чемпіонату Європи з параармспорту здобули житомирські спортсмени

7 медалей чемпіонату Європи з параармспорту здобули житомирські спортсмени

164

 Примноженими здобутками з ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ повернулись спортсмени Житомирщини, члени національної збірної України з ПАРААРМСПОРТУ з Болгарії. Адже проти 4-х (1 срібло та 3 бронзи) медалей минулорічного чемпіонату Європи у Польщі, цього річ маємо 7-М МЕДАЛЕЙ із них дві вищого ґатунку, одне срібло та чотири бронзи.

Саме в місті Софія з 26.05 по 02.06.2018 р. відбулися неймовірно захоплюючі змагання з боротьби на руках серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату та порушеннями зору.

Участь в Чемпіонаті Європи  взяли 17 країни! Національна команда складалась з 20 спортсменів і серед них наші неодноразові чемпіони України, міжнародних змагань, Європи та світу: Бессальнова Олеся, Гуменюк Ігор, Дроздюк Світлана, Жаміашвілі Леван, Пінчук Олександр та Хіміч Олександр під керівництвом Заслуженого тренера України, який також приймав участь у змаганнях як спортсмен, досвідчений ГЕНАДІЙ ДМИТРОВИЧ ДАНЮК.


Шалена швидкість, сила волі та перспектива майбутніх перемог – це дворазова ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ – 2018 року на ліву та праву руку, майстер спорту України – ОЛЕСЯ БЕССАЛЬНОВА (клас АRМ-3).


Неймовірні поєдинки, сталеві м’язи і Дворазовий бронзовий призер чемпіонату Європи на ліву та праву руку, майстер спорту України – ОЛЕКСАНДР ХІМІЧ (клас АRМ-3).


Досвід та витримка та бронзова медаль чемпіонату Європи на ліву руку у заслуженого майстра спорту України – ОЛЕКСАНДРА ПІНЧУКА (клас АRМ-2).


Сукупність людських та спортивних якостей та срібний призер у класі АRМ-5 та бронзовий призер серед ветеранів чемпіонату Європи на ліву руку – ГЕНАДІЙ ДМИТРОВИЧ ДАНЮК.


Дуже прикро за нашу чарівну спортсменку, майстра спорту України міжнародного класу Світлану Дроздюк (АRМ 2), яка за крок зупинилась від медалі. 4 місце посів і майстр спорту України міжнародного класу –  Леван Жаміашвілі. До сімки найкращих увійшов і майстр спорту України міжнародного класу Ігор Гуменюк. Всі спортсмени принесли свій вклад у кошик Житомирської області та збірної України.


В цілому  збірна України завоювала на чемпіонаті Європи  – 9 золотих, 4 срібних та 8 бронзових нагород.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here