Home Місто Житомирянки бунтують проти торгівлі людьми на конкурсі ”Міс Україна”. ВІДЕО

Житомирянки бунтують проти торгівлі людьми на конкурсі \”Міс Україна\”. ВІДЕО

157

На конкурсі краси "Міс України – 2015", власником якого є нафтовий бізнесмен Юрій Агієв із репутацією сутенера, дівчат обирають для того, щоб потім вони скали компанію його друзям-бізнесменам на закордонних курортах, йдеться в сюжеті програми "Гроші".

Донедавна власником конкурсу був гламурний міліардер Олександр Оніщенко. Виявляється, Оніщенко конкурс продав, у документах все записано на Юрія Агієва.

У колах модельних агентств у цього чоловіка вельми сумнівна репутація. Організатори обласних конкурсів краси позаочі називають його сутенером, хоча офіційно всю свою кар’єру Агієв торгував нафтою та працював директором "ТНК- Транс" і добре дружив з дніпропетровськими бізнесменами Олександром Гузенком і сім’єю Кацубів, які очей не спускають із нібито його конкурсу.

Оргкомітет конкурсу очолили дві ефектні блондинки – Єлизавета Чепель і Дар’я Мамрайко.

Саме вони обирають дівчат, які будуть боротися за корону найкрасивішої дівчини нашої країни. Дівчата не мають досвіду роботи у подібних заходах, ігнорують міжнародні правила національних конкурсів, яких зобов’язані дотримуватися усі.

Так, поза конкурсом залишилось Прикарпаття, яке протягом багатьох років представляло достойних на перемогу дівчат.

Тетяна Терсенова, організатор конкурсу краси на Прикарпатті, впевнена, що її регіон викинули із змагань краси через її принципову позицію – подіум і панель зовсім різні речі.

До бунту проти торгівлі красунями підключилися інші регіони: Суми, Житомир, Запоріжжя.

Аня, переможниця конкурсу краси в Запоріжжі, обурена поведінкою організаторів "Міс Україна". Дівчина впевнена, що її не запросили на загальноукраїнський конкурс, бо не відповідає смакам власників подіуму. Бунтуючі організатори обласних відборів відкривають секрети конкурсів краси. Виявляється, на таких приватних співбесідах говорять не про гармонію зовнішнього з внутрішнім, а про відпочинок у теплих країнах, закордонний паспорт та готовність до вильоту.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here