Home Місто Житомирянам розкажуть як вийти з кризи

Житомирянам розкажуть як вийти з кризи

129

У середу 11 червня у Житомирі відбудеться презентація та фахове обговорення нагальних реформ для країни, ініційоване громадсь­ко-експертною ініціативою «Реанімаційний Пакет Реформ». Початок о 12:00 у великому конференц-залі готелю «Україна» за адресою: вул. Київська, 3.

Під час зустрічі експерти розглянуть такі теми: Судова Реформа, Суспільне мовлення, Фінансова прозорість наступних виборів парламенту, Реформа адміністративних послуг та інші.  У заході візьмуть участь експерти Реанімаційного Пакету Реформ – Ганна Гопко, Олександр Білоус, Микола Виговсь­кий, Вадим Міський 

Додаткова інформація щодо заходу – за тел. 066-569-2098, Вадим Міський. 

Довідково: Реанімаційний пакет реформ – ініціатива, що об’єднала понад 150 експертів із громадських організацій, аналітичних центрів та бізнесу задля просування невідкладних реформ. Започаткований у лютому 2014 року, Реанімаційний Пакет Реформ виробив бачення цих реформ та працює над прийняттям їх у Парламенті, імплементацією в Уряді, а також проводить роз’яснювальну діяльність для сус­пільства. Наразі ухвалені вже 7 законопроектів з пакету РПР, зокрема Закон про доступ до публічної інформації, Закон про державні закупівлі, Закон про віднов­лення довіри до судової системи (Люстрацію суддів), Закон про суспільне мовлення, Зміни до кримінального кодексу, необхідні для візової лібералізації, Закон про стандартизацію, Закон про метрологію та метрологічну діяльність, а також Постанова КМУ «Про перелік адміністративних послуг», яка впроваджує механізм надання адмінпослуг у режимі «єдиного вікна».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here