Home Місто Житомирян кличуть на благодійний ярмарок

Житомирян кличуть на благодійний ярмарок

226

8 червня з 11.00 – 15.00 на вулиці Михайлівській – «Мистецька Алея», відбудеться благодійний ярмарок Дитяча Єдність.   

Ініціаторами виступають Демократичний Альянс Жінок та Молодь Демократичного Альянсу! Ярмарка має на меті зібрати кошти для евакуйованого зі Слов’янська дитячого будинку та Житомирського обласного притулку для неповнолітніх.

На ярмарок запрошують всіх бажаючих, хто має речі з яких виросли дітки, іграшки, книжки, вироби зроблені власними руками. Кожен маленький учасник має можливість зробити виставку своїх витворів мистецтва та продати їх.  Всі бажаючі, придбавши за символічну ціну речі представлені на ярмарку, зроблять свій внесок у допомогу знедоленим діткам.

В рамках заходу фотограф Тамара Рикун представить частину власного фото проекту «Очі надії», який присвячений діткам, що певний час життя провели в дитячому притулку. Кожен зможе побачити на фото маленькі оченята сиріт, які так потребують нашої з вами допомоги.

На учасників та гостей свята чекає розважальна програма від професійних аніматорів агенції “Щасливий День”, смачні частування кондитера Тетяни Маньковської, боді-арт від художниці Юлії Шлапакової, вироби ручної роботи майстерні «Діло рук», фото від GEOMETRIA.RU,майстер класи та призи для діток – учасників ярмарку.

Для тих хто має речі для Благодійного Ярмарку, але не може відвідати захід є можливість передати їх для продажу волонтерам. Контактна особа – організатор свята Тетяна Докиль (096) 6967416


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here