Home Місто Житомирський рибоохоронний патруль отримав для роботи ”RenaultDuster”

Житомирський рибоохоронний патруль отримав для роботи \”RenaultDuster\”

115

  11 сучасних автомобілі Renault Duster офіційно передано до 10 рибоохоронних патрулів 22 серпня 2017 року. По 1 авто отримали Рівненський, Полтавський, Тернопільський, Миколаївський, Запорізький, Дніпропетровський, Чернівецький, Житомирський та Азовський рибоохоронний патруль, 2 машини – Управління Держрибагентства в Одеській області. Вся техніка придбана через систему Prozorro на кошти в рамках бюджету 40 млнгрн на нову техніку для рибоохоронного патруля.

Ще 21 автомобіль планується передати до запущених рибоохоронних патрулів у регіонах до кінця жовтня. Як повідомлялось раніше, передбачені 40 млн грн. відповідно до Бюджетного кодексу будуть надходити невеликими сумами щомісячно. Відповідно до бюджетних надходжень здійснюватимуться закупівлі. Протягом серпня-жовтня планується закупати по 8-10 автомобілів щомісячно. 

Автомобілі такої ж марки було закуплено для Київського рибоохоронного патруля на початку 2017 року, на оснащення якого було виділено 15 млн грн. Також для патрульних у 2017 році планується закупити човни та мотори. Тендерні закупівлі будуть проводитись окремо.


Нагадаємо, всього 43 сучасних автомобілі RenaultDuster буде закуплено для 22 територіальних управлінь запущеного рибоохоронного патруля.Рибоохоронні патрулі, що знаходяться на каскаді річки Дніпро та в Азово-Чорноморському басейні отримають по 3 автомобіля. Патрулі, зоною відповідальності яких є внутрішні водойми, – по 1 автомобілю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here