Home Місто Житомирський колійний ремонтно-механічний завод визнали найкращим

Житомирський колійний ремонтно-механічний завод визнали найкращим

498

Колектив Житомирського колійного ремонтно-механічного заводу Південно-Західної залізниці здобув перемогу у галузевому змаганні Укрзалізниці за підсумками роботи у 2014 році. Про це інформують на сайті залізниці.

Почесний диплом та перехідний прапор підрозділу Південно-Західної залізниці вручили заступник начальника Департаменту колійного господарства Укрзалізниці Володимир Шишковський, головний інженер служби колії Південно-Західної залізниці Руслан Ковальчук.

«Житомирський колійний ремонтно-механічний завод – це той підрозділ, який впевнено береться за виконання складних завдань, і кожна розпочата справа дає позитивний результат», – зазначив, вітаючи працівників заводу, головний інженер служби колії Південно-Західної залізниці Руслан Ковальчук.

У свою чергу керівник заводу Іван Соловей наголосив, щоб виконати поставлені завдання колійники докладають максимум знань і хисту, адже ремонт кожного колійного механізму вимагає індивідуального підходу.

«Ця трудова перемога здобута сумлінною працею кожного з працівників, – сказав Іван Соловей. – Перше місце – гарний стимул для колективу працювати, не знижуючи планку».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here