Home Місто Житомирським водіям нагадали, що від них залежить настрій в пасажирів. ФОТО

Житомирським водіям нагадали, що від них залежить настрій в пасажирів. ФОТО

144

В обласній раді 23 жовтня зібралися кращі працівники автомобільно-дорожньої галузі. З нагоди їх професійного свята, яке щороку відзначається в останню неділю жовтня, привітали і відзначили нагородами керівники представницької і виконавчої гілок влади області й обласного центру.

Голова обласної ради Віталій Француз привітав водіїв і дорожників від імені депутатського корпусу і виконавчого апарату обласної ради. Він зазначив, що це свято не лише для тих, для кого водійська справа – це професія, хто постійно за кермом, а й для тих, хто водить власні автомобілі.

«Від вас, шановні водії, дуже багато залежить у суспільстві, і насамперед – настрій людей. Якщо вранці не дочекався транспорту і не встигаєш на робоче місце, то в тебе буде один настрій. Якщо у транспорті скривдили, буде ще інший настрій. А коли їдеш у тролейбусі, де водій вітається і розказує, які зупинки і місця проїжджає, настрій зовсім інший, – каже Віталій Француз.

Голова обласної ради вручив подяки і цінні подарунки водіям: Сергію Огіру – ТОВ «Мазар», Роману Миколаєнку – ТОВ «Автосвіт ЛТД», Івану Машкову – ПП «РІМ-Богдан», Миколі Ткаченку і Олегу Ярушинському – ФОП Савіцький Є. А., Руслану Бондарчуку – ФОП Ільшина О. В.

Про це повідомляє прес-служба облради.

Автомобілістів також привітали заступник голови ОДА Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик, керівництво Департаменту промисловості, транспорту та туризму ОДА, Управління Укртрансінспекції у Житомирській області, ветеран транспортної галузі Володимир Цирюк.avv3

 

avv8

avv6

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here