Home Місто Житомирські військові голосуватимуть в зоні АТО

Житомирські військові голосуватимуть в зоні АТО

110

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський  повідомив, що військовослужбовці з Житомирської області, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, матимуть змогу проголосувати.

Так за інформацією командирів військових частин 26 жовтня 2014 року буде організовано і проведено участь у голосуванні військовослужбовцями, що перебувають поза місцем дислокації. Близько 1 тисячі військових з 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади голосуватимуть на 2-х виборчих дільницях; близько 1,5 тисячі військовослужбовців 30-ої окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського – на 5-ти виборчих дільницях; близько 1 тисячі військових 26-ої Бердичівської артилерійської бригади – на 5-ти виборчих дільницях і близько 350 військових з 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області – на 2-х виборчих дільницях.

Керівник області наголосив, що для військовослужбовців з Житомирщини в зоні АТО будуть створені всі належні умови для їх волевиявлення.

Крім того, на базі Житомирського військового госпіталю голосуватиме 66 поранених учасників АТО, які наразі там лікуються та проходять реабілітацію. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Військовослужбовці, які знаходяться в пунктах постійної дислокації, будуть здійснювати голосування на виборчих дільницях за адресою прописки військових частин: у п’яти містах обласного значення та 12 районах області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here