Home Місто Житомирські пластуни долучилися до всеукраїнського марафону здачі крові

Житомирські пластуни долучилися до всеукраїнського марафону здачі крові

157

Учасники НСОУ «Пласт» та ще кілька десятків житомирян  21 червня долучились до акції «Краплина крові»в рамках всеукраїнського марафону "Тиждень здачі крові", завітавши в Житомирський обласний центр здачі крові.

"Спочатку акція проходила не так активно, якби хотілося, – ділиться організатор Анна Брильова.   – Проте згодом бажаючі зробити добре діло почали підтягуватись і  кількість донорів побільшала. Нас гостинно зустріла менеджер закладу Людмила Миколаївна і почала цікавитись, мовляв "звідки такі молоді люди в гарних формах?" Медперсонал закладу був дуже привітним і цікавився організацією "Пласт". Коли усі бажаючі здали кров, ми   разом сфотографувались для сайту донорського центру. Людмила Миколаївна запрошувала нас  на екскурсію, аби кожен впевнився, що бути донором  – це безпечно.

Ми обмінялися контактами та домовились, що подібна акція буде проходити щонайменше кожні півроку. Донорський центр із задоволенням буде контактувати та сприяти  нам. Загалом налагодження корисних звязків та усвідомлення того, що день був прожитий недарма  не дає мені приводу гооврити, що акція пройшла погано. Поки в нашому місті будуть небайдужі люди готові поділитись своєю краплиною крові заради порятунку життя я і надалі буду влаштовувати подібні акції та закликати до них все більше житомирян"

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here