Home Місто ”Запроваджуємо на Житомирщині нові умови якості ремонтів доріг”, – голова ОДА Гундич

\”Запроваджуємо на Житомирщині нові умови якості ремонтів доріг\”, – голова ОДА Гундич

255

 На Житомирщині запроваджуються нові умови якості ремонтів доріг – 5 років гарантії на поточний ремонт і 10 років на капітальний, а от неякісний ремонт оплачувати не будуть.

На цьому наголосив голова ОДА Ігор Гундич сьогодні, 23 квітня.

 

У рамках робочої поїздки до Попільнянського району керівник області перевірив дороги, щодо яких найбільше звертаються люди та які планується ремонтувати у 2018 році.



«Сьогодні оглянув стан доріг у Попільнянському районі. Те, за що не бралися десятки років, за один рік виправити неможливо. Тому визначилися із найпроблемнішими ділянками, які будемо ремонтувати. Запроваджуємо нові умови якості ремонтів доріг – 5 років гарантії на поточний ремонт і 10 років на капітальний. Неякісно виконаний ремонт оплачуватися не буде. Масштабні капітальні та поточні ремонти доріг на Житомирщині розпочнуться після проведення тендерних торгів. Поки триває лише ямковий», – зазначив Ігор Гундич.

 

Ігор Гундич закликає усіх жителів області долучатися до контролю якості – у разі виявлення порушень при ремонтуванні доріг телефонувати на «гарячу лінію» – 42-02-02.

 

Нагадаємо, майже 70% звернень на «гарячу лінію» Ігоря Гундича пов’язані з ремонтом доріг.

 

1

 

1

 

2

 

2

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here