Home Місто З початку року на водоймах Житомирщини загинуло 11 людей, серед них 2-річна...

З початку року на водоймах Житомирщини загинуло 11 людей, серед них 2-річна дитина

180

Найпоширенішою причиною нещасних випадків є саме недотримання правил безпечної поведінки на водоймах, зокрема, купання в не обладнаних для цього місцях, купання у нетверезому стані, а також відсутність нагляду за дітьми, які нерідко відвідують водойми без супроводу дорослих.

Рятувальники постійно патрулюють місця масового відпочинку людей на водоймах та щодня проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами і нагадують правила безпечної поведінки під час купання.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є саме недотримання правил безпечної поведінки громадянами. Зокрема, це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані.

Лише з початку червня на водоймах області загинуло вже 3 людей. Зокрема, останні випадки сталися 9 червня в селі Бураківка Пулинського району, 10 червня в с. Яроповичі Андрушівського району та 17 червня в с.Буки Житомирського району із місцевими мешканцями. Проте, навіть така статистика не лякає людей, які нехтують застереженнями співробітників Служби порятунку.

Загалом, з початку року на водоймах області вже потонуло 11 чоловік, серед яких одна дитина, 2016 року народження.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here