Home Місто Волонтери отримали іменну форму від 95 аеромобільної бригади. ВІДЕО

Волонтери отримали іменну форму від 95 аеромобільної бригади. ВІДЕО

130

Урочистості з нагоди відзначення Дня прапора та Дня незалежності пройшли у військовій частині 95 аеромобільної бригади в Житомирі. Командування частини відзначило тих, хто вже більше року допомагає військовим і відгукується на усі прохання про допомогу. Серед них – волонтери та посадовці, які отримали сьогодні іменну форму. Її вручав Герой України Михайло Забродський, командувач ВДВ.  Присутній на урочистостях віце-прем’єр міністр України Геннадій Зубко подякував і волонтерам за їхню невтомну працю, і військовим, які захищають нашу землю він агресора.

«Я хочу подякувати кожному воїну. Знаєте, я коли служив у армії, всі хлопці носили такі берети. Але не кожному випала можливість довести, як потрібно захищати свою країну. Саме вам випала така тяжка доля, але відповідальна доля. Показати, що Україна – це є незалежна держава, яка сьогодні святкує 24-тий день незалежності», – зазначив під час виступу Геннадій Зубко.

Волонтери та представники влади надають допомогу збройним силам, яку постійно відчувають військовослужбовці.

Нагороди у Житомирі також отримали волонтери Іван Богдан, Юрій Іщенко, Федір Павлюк, Григорій Плевако, Валентин Ейсмонт. Також військові відзначили заступника голови обласної ради Руслана Годованого, голову Житомирської ОДА Сергія Машковського, першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, народного депутата Борислава Розенблата та депутата міської ради Олександра Рабіновича.

«Глибоко переконаний, що війна не приходить у державу, у кабінети, до окремих людей, війна, на жаль, приходить у кожну сім’ю, в кожну родину. І тисячі волонтерів, які сьогодні вам допомагають, завдяки відомості 95 бригади, яка перша була на сході країни, заслуговують на цю відзнаку. Я хочу іще раз вклонитись вам і подякувати за те, що сьогодні наші родини та багато інших людей ходять під мирним небом», – додав Руслан Годований.

Урочисте шикування закінчилось виконанням державного гімну. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here