Home Місто Військовий з Житомирщини загинув під час АТО

Військовий з Житомирщини загинув під час АТО

180

Під час проведення антитерористичних операцій на Донбасі 3 червня постраждали бійці 79-ї окремої аеромобільної бригади, яка розташовується в Миколаєві та 1-го аеромобільного батальйону 95-ї бригади з Житомирщини, – передає ipress.ua

Журналіст Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 3 червня під час запеклих боїв загинув командир 1-го аеромобільного батальйону 95-ї бригади з Житомирщини Тарас Сенюк. За інформацією Шевченка, за час АТО убито 10 житомирських десантників.

Про смерть військового з Житомирщини також написав у соцмережі Павло Морозенко:

"Друзья, сегодня 3 июня 2014 года во время проведения антитеррористической операции в Донецкой области погиб наш друг, хороший человек, военный профессионал с большой буквы – командир 1-го аэромобильного батальйона 95 бригады подполковник Тарас Сенюк. Целый день после звонка друзей которые сказали о его гибели как в прострации, до сих пор не могу в это поверить. На протяжении больше 2-х месяцев, батальйон Тараса всегда был в гуще самых жарких событий, на главных ролях, командование и подчиненные уважали его за профессионализм, решительность и храбрость. Молитесь за погибших друзья и за живых которые сейчас в очень трудных условиях на передовой. Мы тебя никогда не забудем Тарас, слезы в глазах, трудно поверить что больше никогда не увидимся с тобой, спи с миром друг, пусть земля тебе будет пухом!".

Натомість військові сьогодні вранці підтвердили інформацію про те, що загинуло двоє військовослужбовців 95-аеромобільної бригади. Поки що прізвище другого військового не називають, обіцяють поінформувати найближчим часом.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here