Home Місто Військовий оркестр інтитуту ім. С.Корольова виступив в зоні АТО

Військовий оркестр інтитуту ім. С.Корольова виступив в зоні АТО

190

Днями колектив військового оркестру Житомирського військового інституту виступив у сектор «С» антитерористичної операції.

Своє мистецтво музиканти представляли для бійців та місцевих жителів у районі ведення бойових дій поблизу міста Артемівськ, для військовослужбовців 95-ї окремої аеромобільної бригади, особового складу штабу АТО та жителів Краматорська у парку відпочинку «Ювілейний».

Про це інформуть на сайті інституту.

У репертуарі військового оркестру були українські та зарубіжні мелодії та пісні. Особливим подарунком для бійців 95-ї бригади стала презентація пісні «95-та Житомирська», яку написав ветеран бригади майор запасу Ростислав Хомяк.

Своїм неповторним голосом, яскравим костюмом в українському стилі слухачів підкорила солістка концертного колективу Віолетта Осінська. Також прозвучали пісні у виконанні солістів оркестру Романа Зданевича, Миколи Геня і Олександра Герасимчука. А спеціально для маленьких глядачів звучали популярні мелодії з мультфільмів, під які малеча весело витанцьовувала. Погожий сонячний день та теплий прийом місцевого населення зробили виступи артистів справжнім святом для міста. Усі присутні захоплювалися віртуозністю музикантів та висловлювали побажання почути оркестр знову.

За високий професіоналізм, майстерність та вагомий внесок у справу підтримання бойового духу і морально-психологічного стану особового складу концертний колектив військового оркестру Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова був нагороджений грамотою першого заступника Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here