Home Місто В Житомирському районі зіткнулися дві автівки, загинув пішохід

В Житомирському районі зіткнулися дві автівки, загинув пішохід

159

26 червня на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Гадзинка, сталася ДТП за участі двох авто та пішохода.

Чоловік переходив дорогу по нерегульованому пішоходному переходу, коли на нього здійснив наїзд «Фольксваген». Від отриманих травм 54-річний пішохід помер у лікарні.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції попередньо встановили, що близько 8.50 35-річний водій «Мерседес бенц», рухаючись у напрямку м. Житомира та не дотримавшись безпечної дистанції, здійснив зіткнення з автомобілем «Фольксваген», що їхав попереду у попутному напрямку та зупинився перед пішоходним переходом, де у цей момент йшов пішохід.

У результаті зіткнення «Фольксваген», за кермом якого перебував 42-річний житель Львівської області, відкинуло уперед на перехід, де він травмував пішохода. Від отриманих тілесних ушкоджень останній помер у лікарні.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування проводиться за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here