Home Місто В Житомирській області попрощалися з бійцем, який загинув в серпні під Степанівкою

В Житомирській області попрощалися з бійцем, який загинув в серпні під Степанівкою

192

Сьогодні, 30 січня, на Житомирщині поховали 26-річного Олега Володимировича Чижа – командира відділення 2-ї батареї важкої самохідної артилерії 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Олег Чиж народився 31 травня 1988 року в столиці Латвії –  місті Ризі. А в Новограді-Волинському пройшли його дитинство та юність. Там хлопець закінчив ЗОШ №7 та промислово-економічний технікум. Протягом 2007 – 2010 років Олег Чиж проходив службу в 30-й окремій механізованій бригаді, спочатку строкову – на посаді водія-електрика, а згодом за контрактом – на посаді майстра обслуги. 11 березня 2014 року був мобілізований, а з 17 липня в складі рідної бригади потрапив у зону проведення антитерористичної операції.

Рідні та друзі розповідають, що Олег був гарним товаришем і відмінним фахівцем, з його обличчя ніколи не сходила посмішка.

Військовослужбовець трагічно загинув у ніч з 12 на 13 серпня 2014 року в районі с. Степанівка Шахтарського району Донецької області внаслідок потрапляння снаряду в машину. Поховали Олега Чижа в смт Яблунець Ємільчинського району.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here