Home Місто В Житомирській області перевіряють якість ямкового ремонту на дорогах

В Житомирській області перевіряють якість ямкового ремонту на дорогах

104

За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича на Житомирщині перевіряють якість проведення ямкового ремонту та технології виконання робіт. У разі порушення технологій – жителі області можуть звертатись на «гарячу лінію» голови ОДА за тел. (0412) 42-02-02.

17 квітня, радник голови ОДА Валерій Повар перевірив, як проводять ямковий ремонт у с. Клітчин на дорозі Житомир-Левків.

Вже протягом 2 днів дорожники проводять ямковий ремонт на ділянці дороги км 0+00-2+500. Згідно технології відбувається очистка покриття, обмащення бітумом, влаштовується асфальтобетонна суміш і це все ущільнюється катками.

«Ми перевіряємо, як проводять ямковий ремонт у с. Клітчин на дорозі Житомир-Левків. В основному ремонт виконується згідно технології – є повітродувка та необхідні катки, наявність бітума, яким потрібно обробляти ями. Голова ОДА поставив жорсткі умови для виконання ремонтних робіт та їх якості, що має відповідати усім технологіям», – зазначив Валерій Повар.

За словами Валерія Повара, виконання усіх робіт, які пов’язані з ремонтом доріг, завжди виконуються у суху та ясну погоду, коли температура повітря досягає +5 градусів та вище. У дощову погоду не можна виконувати такі роботи, адже це суттєво впливає на їх якість.

«Якщо жителі області мають факти того, що дорожники виконують роботу абияк, у дощ, без застосування потрібних механізмів тощо, прошу звертатись на «гарячу лінію» голови ОДА за номером 42-02-02. Ми відразу ж відреагуємо та приймемо міри для того, щоб підприємство-підрядник у найкоротший термін ліквідував всі недоліки», – акцентував радник голови ОДА.

Загалом на Житомирщині працює 18 бригад, які проводять аварійний ямковий ремонт на дорогах у районах області – Андрушівському, Баранівському, Бердичівському, Ємільчинському, Хорошівському, Житомирському, Народицькому, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Радомишльському, Ружинському, Коростенському та Черняхівському.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here