Home Місто В Житомирі офіційно відкрили сезон відпочинку «Супутнику»

В Житомирі офіційно відкрили сезон відпочинку «Супутнику»

126

Офіційне відкриття літнього сезону відпочинку в житомирському дитячому таборі «Супутник» знаменувалося низкою урочистих та святкових подій. Серед них – конкурс дитячого малюнку на асфальті «Україна – єдина країна», організований правоохоронцями.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

 

5 червня літній дитячий табір Житомирської міської ради «Супутник» ласкаво відкрив свої двері першим юним відпочивальникам. У цей день на території табору панував особливий загальний настрій – святково-урочистий. Адміністрація та діти зустрічали гостей, серед яких були також і правоохоронці, які підготували для дітлахів цікаві конкурси та солодкі подарунки.

 

 

Урочиста лінійка почалася із загального шикування, підняття національного прапору, побажання дітям гарного відпочинку від гостей табору. Естафету привітань перейняли працівники міліції, запропонувавши дітям узяти участь у проведенні тематичного конкурсу дитячого малюнку на асфальті.

 

– Традиційно ми долучаємося до офіційного відкриття літнього сезону у житомирському дитячому таборі відпочинку. Цього разу з декількох тем для конкурсу дитячого малюнку на асфальті ми запропонували дітям одну найбільш актуальну – «Україна – єдина країна», – каже начальник обласної дитячої міліції Галина Шилова.

 

Відтак, озброївшись крейдою, дітлахи з усіх загонів дружно взялися за роботу. Кожен мав змогу образно висловити своє розуміння та уяву щодо чинників, які згуртовують український народ.

 

 

На всіх дитячих малюнках, звісно, переважали жовто-блакитні кольори, кожна з робіт мала свій лозунг, у зміст якого діти вклали побажання миру, добра і взаємопорозуміння.

 

За результатами конкурсу врешті визначили переможців. Їх нагородили почесними грамотами. А всі без виключення дитячі загони отримали за участь у конкурсі солодкі подарунки.

– На території Житомирської області розпочали роботу літні дитячі табори, – коментує керівник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко, – а це означає, що працівники міліції будуть частими гостями у них. Упродовж літнього відпочинку правоохоронці навідуватимуться у дитячі табори, інші оздоровчі заклади для того, щоб більше спілкуватися з дітьми у неформальній обстановці. Переконаний, що бесіди з працівниками міліції будуть корисними, а розважальні заходи – цікавими для усіх маленьких відпочивальників.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here