Home Місто В Житомирі нагородили переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»

В Житомирі нагородили переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»

176

Відзначення учасників конкурсу «Учитель року 2015» відбулося 18 грудня в Житомирському обласному інститут післядипломної педагогічної освіти обласної ради. Вітали освітян голова обласної ради Віталій Француз та заступник голови – керівник апарату ОДА В’ячеслав Поліщук.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Преможців було визначено у чотирьох номінаціях. Ними стали: у номінації «Українська мова і література» – Лінкевич Людмила Петрівна – Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №28; у номінації «Правознавство» – Бовкунова Лідія Петрівна – Коростенський міський колегіум; у номінації «Хімія» – Ващук Олена Василівна – Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №19; у номінації «Образотворче мистецтво» – Касянчук Галина Миколаївна – Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім. М.Очерета.

До участі в обласному етапі конкурсу «Учитель року 2015» подали заявки 98 педагогів: 27 – з українська мови і літератури, 26 – з правознавства, 24 – з образотворчого мистецтва, 21– з хімії. До числа фіналістів увійшли 20 педагогів. Вони представили чотири міста обласного підпорядкування та шість районів. В усіх чотирьох номінаціях представлено педагогів обласного центру, у трьох – Черняхівського району і міста Бердичева, у двох –, міст Коростеня і Новоград – Волинського та Коростишівського району. По одному фіналісту делегували Новоград – Волинський, Житомирський, Лугинський та Чуднівський райони.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here