Home Місто В Житомирі на балу благодійників збирали кошти на житло багатодітної родини. ФОТО

В Житомирі на балу благодійників збирали кошти на житло багатодітної родини. ФОТО

176

У Житомирі 29 квітня вперше відбувся Бал благодійників, інформує прес-служба ОДА. Цей захід об’єднав небайдужих і щирих людей, які приїхали з різних куточків України задля спільної мети – зібрати кошти на житло для багатодітної сім’ї.

Родина Хачатрян проживає в Житомирі і майже 20 років займається благодійністю. Батьки та їх шестеро неповнолітніх дітей знімають однокімнатну квартиру, але це не перешкоджає їм допомагати іншим людям.  

Благодійний бал організували міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійний фонд «Сім’Я», Благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та Асоціація благодійників України.

Серед поважних гостей, які долучилися до благодійної акції – Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, відомі артисти та громадські діячі.

Завдяки проведенню благодійного аукціону, благодійної лотереї та інших заходів, під час балу вдалося зібрати 20 тис. грн. для родини Хачатрян. Як розповів співорганізатор благодійного вечору Богдан Купчинський, далі естафету допомоги підтримають українські зірки, які, кошти, отримані під час виступів, також передаватимуть на потреби багатодітної сім‘ї. Ініціатори балу сподіваються, що до кінця року вони зможуть придбати житло для родини благодійників.

Більше фото в альбомі Першого житомирського у соцмережі


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here