Home Місто В Житомирі довічно ув’язнені реалізовують свої таланти

В Житомирі довічно ув\’язнені реалізовують свої таланти

135

7 жовтня 2015 року засуджених до довічного позбавлення волі, які відбувають покарання у Житомирській установі виконання покарань (№8), запросили реалізувати себе та взяти участь у творчому конкурсі талантів серед довічно ув’язнених проекту «Арт-Примирення», присвяченого 1000-річному ювілею преставлення святого рівноапостольного великого князя Володимира.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Організаторами творчого конкурсу «ЗОВУ-УКРАЇНА-2015» є Синодальний відділ Української Православної Церкви з питань пастирської опіки пенітенціарної системи, громадська організація «Союз «Золотий Вік України», Міжнародна благодійна фундація «Посольство життя», яких під час візиту до установи представляли душпастир Олег Васюра, волонтер Владислав Власюк та юрист Лариса Мельниченко.

Відвідувачі Житомирської УВП-8 розповіли засудженим до довічного позбавлення волі про можливості реалізації свого таланту у даному конкурсі та мету його проведення – взявши участь у конкурсі, вони також стануть благодійниками, адже всі роботи будуть передані дитячим будинкам та лікарням, зокрема Дитячому будинку «Моя родина», с. Хотів, Києво-Святошинський р-ну, в дитяче відділення інституту ортопедії в місті Києві, Будинку ветеранів сцени ім. Н. Ужвій у Пущі Водиці, Хоспіс Дніпровського району при клінічній лікарні № 2 міста Києва.

У рамках проведення конкурсу засуджені передали свої роботи, серед яких ікона, вірш та кошик із квітами. На згадку представники «ЗОВУ-УКРАЇНА-2015» подарували засудженим релігійну літературу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here