Home Місто В Зарічанах горіла хата

В Зарічанах горіла хата

135

26 червня о 19:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Зарічани Житомирського району.

Про це рятувальників сповістив син власника помешкання. Чоловік зайшов на подвір’я і помітив, що з вікон житла йде густий дим.

Коли він забіг всередину, то побачив як його батько намагається загасити загоряння в шафі водою з відра. Тоді син вивів його з оселі та набрав номер «101».

По прибуттю вогнеборців до місця події, в оселі продовжувало утримуватись густе задимлення. Провівши розвідку всередині житла, вони виявили осередок займання у одній із житлових кімнат, де горіла шафа.

Силами бійців ДСНС о 19:55 пожежу локалізовано, а о 20:36 – ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено шафу, домашнє майно в кімнаті, а також пошкоджено підлогу та оздоблення стін та стелі.

Причину пожежі встановлюють фахівці. Для ліквідації надзвичайної події залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here