Home Місто В Ємільчинському районі кінь впав у колодязь

В Ємільчинському районі кінь впав у колодязь

137

8 лютого о 16:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Бараші Ємільчинського району у каналізаційний колодязь провалився кінь і потрібна негайна допомога по його вилученню. До місця виклику одразу вирушило відділення 33-го професійно-пожежного посту у складі 4 чоловік.

Вони встановили, що тварина знаходиться в колодязі глибиною 4,5 м, який був повністю заповнений водою. На поверхні виднілася лише голова. Також було помітно як кінь безпорадно борсається в пастці.

Вогнеборці, оцінивши обстановку, вирішили спочатку відкачати з колодязя воду, щоб тварина не захлинулася. Після чого вони обв’язали коня пожежними рукавами та поступово почали тягнути його на поверхню. Від безперервного вовтузіння тварина остаточно знесилилася та вже не чинила супротиву рятувальникам.

Проте їх сил не вистачало, тому до рятування тварини вирішили залучити трактор. Також на допомогу підійшли селяни. Спільними зусиллями місцевих мешканців та рятувальників коня вдалось поступово вилучити з колодязя.

Як з’ясувалося, власник тварини проїжджав на возі селом. У віз були запряжені два коня. Коли чоловік їхав вулицею, то побачив каналізаційний колодязь, накритий дошками та гілками, але не надав цьому значення. Як тільки один із коней наступив на дошки, то миттєво провалився, опинившись у пастці.  


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here