Home Місто В Овруцькому районі на пожежі отримав опіки 18-річний юнак

В Овруцькому районі на пожежі отримав опіки 18-річний юнак

103

17 серпня о 15:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватній цегляній прибудові до житлового будинку в с. Радчиці Овруцького району. Про це рятувальників повідомив сусід, який побачив задимленість у домоволодінні.

Вже на місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем частково охоплений дах. Існувала реальна загроза розповсюдження загоряння на розташований впритул житловий будинок.

Свої зусилля рятувальники одночасно спрямували на гасіння даху прибудови та відбивання вогню від оселі. О 15:17 пожежу локалізовано та 16:10 – ліквідовано. Вогнем знищено 2 кв.м даху прибудови та речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям фахівців ДСНС житловий будинок залишився неушкодженим.

Під час спроб рятування від вогню домашнього майна отримав опіки обличчя та обох верхніх кінцівок 18-річний син власника домоволодіння. Його госпіталізували до обласної лікарні.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 7 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки. Наразі остаточні обставин події встановлюються фахівцями.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here