Home Місто В Міноборони кажуть, що умови перебування військовослужбовців у навчальному центрі під Житомиром...

В Міноборони кажуть, що умови перебування військовослужбовців у навчальному центрі під Житомиром відповідають вимогам

192

Нещодавно у ЗМІ опублікували світлини навчального центру під Житомиром. Контрактники, які прибули для проходження підготовки до 190-го навчального центру Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, скаржились на умови проживання та навчання. Натомість, у Міноборони переконують, що умови там задовольняють встановленим вимогам.

"З метою перевірки оприлюдненої одним із інтернет-видань інформації про нібито незадовільні умови навчання та розміщення військовослужбовців військової служби за контрактом, які прибули для проходження підготовки до 190-го навчального центру Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, керівництво навчального закладу оперативно провело розслідування, за результатами якого встановлено, що дана інформація не відповідає дійсності, – йдеться у повідомленні на сайті Міноборони.

– Зазначений висновок підтверджено представниками військової прокуратури Житомирського гарнізону, Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку та санітарно-епідеміологічної служби, які перевірили навчальний центр 21 липня 2016 року.

Водночас, командуванням військового інституту та навчального центру вже проведено низку заходів щодо покращення умов проживання військовослужбовців, зокрема: у кімнаті для вмивання в казармі, де проживають військовослужбовці-жінки, додатково встановлено електричний бойлер, проведено поточний ремонт кімнати для вмивання і туалету. Щоденно проводиться дезінфекція зовнішніх туалетів.

21 липня проведено зустріч військовослужбовців військової служби за контрактом з командуванням військового інституту, в ході якої було обговорено нагальні питання щодо побутових умов.

Наразі керівництво військового інституту продовжує здійснювати постійний контроль побутових умов та якості харчування військовослужбовців військової служби за контрактом 190-го навчального центру ЖВІ імені С.П. Корольова. Скарги та заяви з їх боку відсутні".

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here