Home Місто В Коростенському районі відкрили меморіальну дошку бійцю 30-ї бригади

В Коростенському районі відкрили меморіальну дошку бійцю 30-ї бригади

400

На Житомирщині в селі Бондарівка  Коростенського району на приміщенні школи відкрили меморіальну дошку воїну – земляку  Олександру Іваненку.

31-річний герой  свого часу навчався в Бондарівській школі. А після її закінчення працював на різних підприємствах, останнє місце роботи Гулянецький щебзавод. В квітні 2014 року був призваний по мобілізації в 30-ту окрему механізовану бригаду м. Новоград-Волинський. В складі 1 батальйону 1 ракетно-зенітного взводу 1 відділення приймав участь в антитерористичній операції на сході нашої держави. Під час тяжкого бою 30 липня 2014 року під селом Маринівка був поранений і потрапив в полон. З полону звільнили його  12 вересня 2014 року. Після того проходив лікування в Київському військовому госпіталі. Кажуть, що в тілі  воїна були десятки осколків.

Його серце зупинилося раптово 7 вересня 2015 року, не вистачило сил в солдата, який захищаючи Україну, пройшов через пекельні випробування війни, подолати хвороби  й рани.

В урочистому мітингу з нагоди відкриття меморіальної дошки Олександру Іваненку взяли участь його рідні  й близькі, серед яких батьки, дружина, син, а також бойові побратими, мешканці Бондарівської територіальної громади, керівництво Коростенської райдержадміністрації, представники військкомату.

Джерело: day.kiev.ua


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here