Home Місто В Коростені молодик обілляв себе бензином, запалив сірника і спалахнув

В Коростені молодик обілляв себе бензином, запалив сірника і спалахнув

191

До Коростенського міськвідділу 16 січня надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 26-річного місцевого жителя з термічними опіками тіла. Обставини отримання ушкоджень, які потерпілий не називає, нині з’ясовує міліція.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Прибувши за вечірнім викликом до оселі одного з жителів м. Коростеня, працівники швидкої медичної допомоги констатували у нього термічні опіки, при цьому чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. За висновками лікарів, у нього постраждало близько 9% тіла: шия, обличчя, руки та живіт.

Усі обставини отримання травм з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали до місця події.

Як попередньо встановлено, чоловік разом з подругою відпочивав у гурті знайомих. Однак упродовж веселого дозвілля з щедрим вживанням алкоголю, його святковий настрій затьмарили ревнощі. За словами очевидців, хлопець на деякий час відлучився від загального гурту, а коли повернувся, то виглядав мокрим. Допоки вони зрозуміли, що відбувається та звідки з’явився запах бензину, він запалив сірника і спалахнув.

Очевидці кинулись гасити полум’я на хлопцеві та викликали «швидку».

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області Віктор Калітка, сам потерпілий від будь-яких пояснень відмовляється. Хлопець і раніше неодноразово був «героєм» кримінальних історій, за що притягувався до відповідальності за розбій, хуліганство та ін.

Нині за даним фактом триває перевірка.

Нагадаємо, що після романтичної вечері коростенець зарізав свою подругу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here