Home Місто В Хорошівському районі триває ремонт мосту через річку Ірша

В Хорошівському районі триває ремонт мосту через річку Ірша

299

 

На замовлення Служби автомобільних доріг в Житомирській області триває будівництво мосту через річку Ірша в селі Рижани Хорошівського району. Це 10+704 км автомобільної дороги О 062140 Хорошів – Нова Борова – Йосипівка (з під’їздом до ст. Чоповичі).  На даний час ділянка шляху закрита і рух автотранспорту проходить по об’їзду.

У 2012 році на замовлення Служби було розроблено робочий проект на будівництво мосту та за результатами тендеру було підписано угоду, роботи були розпочаті. Після виконання значної частини робіт, внутрішні проблеми підрядної організації були причиною систематичних відставань від графіка, як результат – роботи призупинено та угоду розірвано.

На даний час над будівництвом мосту працює підрядна організація ТОВ «Євро Плюс Буд», яка за договором має завершити будівництво до кінця року.

Зараз триває монтаж опалубки для влаштування тротуарних консолей та влаштування арматурного каркасу й закладних деталей. Наступним етапом буде влаштування гідроізоляції та покриття на тротуарах, монтаж перильного і бар’єрного огороджень.

Довідково: зважаючи на те, що дана автомобільна дорога є обласною дорогою загального користування місцевого значення, будівництво нового мосту дозволить підвищити не лише рівень безпеки та комфорту руху, а й пропускну спроможність автодороги.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here