Home Місто В Глибочиці горів торгівельний кіоск

В Глибочиці горів торгівельний кіоск

146

19 січня о 01:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в металевому торгівельному павільйоні в с. Глибочиця Житомирського району. Про загорання повідомив власник поруч розташованого кафе та до приїзду рятувальників намагався загасити полум’я водою.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці ДСНС встановили, що вогнем охоплений торгівельний павільйон, де зберігались автозапчастини, а площа пожежі складала 18 кв.м.

За декілька метрів від палаючого приміщення був розташований ще один торгівельний кіоск, тому вогонь міг в будь-яку мить перекинутися і на нього. Зважаючи на те, що найближче вододжерело знаходиться на відстані та враховуючи складність транспортної розв’язки на даному відрізку дороги, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення ще одного відділення рятувальників для підвозу води.

О 02:47 пожежу локалізували та о 04:00 – ліквідували. Вогонь не поширився на більшу площу, однак встиг знищити внутрішнє оздоблення, покрівлю, майно та пошкодити стіни. На місці події працювало 10 чоловік особового складку ДСНС.

Ймовірно пожежа сталася внаслідок короткого замкнення в електромережі. Остаточна ж причина наразі встановлюється фахівцями.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here