Home Місто В Чуднівському районі двоє хлопчиків після сварки з мамою подалися у мандри...

В Чуднівському районі двоє хлопчиків після сварки з мамою подалися у мандри залізницею

166

Пізно увечері 14 лютого до Чуднівського відділення поліції зателефонувала схвильована 34-річна жителька одного із сіл. Жінка повідомила про зникнення її дітей – двох братиків 10-ти та 11-ти років. За її словами, хлопці уранці пішли до школи та додому не повернулися. У самостійних пошуках мати збилася з ніг, проте знайти дітлахів так і не змогла.

Про цю сім’ю було відомо, що жінка з трьома дітьми переїхала на Житомирщину з Донецької області і оселилася у Чуднівському районі. Обоє її сини навчаються у 3-му класі місцевої загальноосвітньої школи.

– Спілкуючись із заявницею, поліцейські з’ясували, що мати востаннє говорила із старшим сином удень по телефону. Тоді жінка насварила хлопця за його поведінку і окремі проступки. Тож ми запідозрили, що причиною неповернення додому дітей стали непорозуміння з матір’ю, – розповів керівник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Відтак по тривозі було піднято особовий склад місцевої поліції. На розшук хлопчиків були зорієнтовані усі наряди. Правоохоронці опитали місцевих жителів і дізналися, що обох хлопців люди бачили удень на місцевій залізничній станції. Згодом встановили, що вони сіли в одну з міжміських електричок і зараз рухаються нею Хмельницькою областю.

Уже на найближчій станції, у м. Шепетівці, у вагоні електропотягу було виявлено двох розшукуваних юних мандрівників. Дорогою додому старший хлопець розповів поліцейським, що образився на маму після телефонної розмови з нею, а тому підмовив братика вирушити куди-подалі з сім’ї. Утім, куди саме, хлопці так і не визначилися.

Братиків було передано матері, інформують у поліції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here