Home Місто В Бердичеві родинам загиблих бійців та пораненому вручили ордери та ключі від...

В Бердичеві родинам загиблих бійців та пораненому вручили ордери та ключі від квартир

172

Чотири родини бердичівських військовослужбовців загиблих та постраждалих в зоні бойових дій, отримали на черговій сесії міської ради ключі від помешкань та ордери на них. Про це повідомляє "РІО Бердичів".

На засіданні, депутати підтримавши відповідне рішення, вручили необхідні документи Тетяні Абрамовій, дружині загиблого в зоні АТО захисника України, Романа Абрамова, Юлії Питель, вдові захисника Донецького аеропорту Олександра Пителя, Катерині Верещак, вдові артилериста 26-ї бригади Віктора Верещака та Анатолію Казаченку, бійцю 26 артилерійської бригади, що втратив під час служби ногу.

Вручення ордерів стало заключним етапом у роботі бердичівських посадовців, які доклали усіх зусиль для забезпечення житлом родин загиблих військових, які стали на чергу. Згідно процедурі, була спеціально створена комісія, до якої входили голови депутатських комісій, посадовці звернулись до людей через ЗМІ, щоб пропозиції надходили без посередників. а співробітники управління праці і соціального захисту населення разом з членами сімей для яких в першу чергу придбали житло, відбирали варіанти, шукаючи оптимальні, які розглядались згодом на спеціальній комісії

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here