Home Місто В Бердичеві на ремонт приймального відділення міської лікарні витратили понад 600 тис...

В Бердичеві на ремонт приймального відділення міської лікарні витратили понад 600 тис грн

112

Історія Бердичівської центральної міської лікарні бере свій початок із 1809 року. У цьому закладі отримують медичну допомогу цілі покоління бердичівлян. Сьогодні гордістю лікарні є Центр жінки, який не поступається сучасним перинатальним центрам.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Наша міська лікарня розрахована на 425 стаціонарних ліжок цілодобового перебування. У 2014 році заклад долучився до реалізації проектів цільових екологічних інвестицій і виконання зобов’язань сторін Кіотського протоколу про зміну клімату з утеплення зовнішніх стін та заміни віконних блоків у трьох корпусах лікарні», – повідомив Бердичівський міський голова Василь Мазур.

За словами посадовця, з метою економії енергоресурсів придбано новий котел (600 тис. грн.), а також завершуються монтажні роботи та найближчим часом буде закуплено електричний парогенератор для котельні міської лікарні (33 тис. грн.).

На відкриття приймального відділення Бердичівської центральної лікарні завітав голова облдержадміністрації Сергій Машковський. Від обласної державної адміністрації він подарував лікарняному закладу електрокардіограф. Також очільник області оглянув відремонтоване приміщення та завітав до пологового відділення, аби привітати породіль.

ДОВІДКОВО: На капітальний ремонт приймального відділення Бердичівської центральної міської лікарні витрачено 599 тис. грн. Заклад оснащений сучасним медичним обладнанням та новими меблями. У структуру відділення входить палата інтенсивної терапії на 2 ліжкомісця.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here