Home Місто Успішна в минулому модель із Житомира стала учасницею телепроекту ”Від пацанки до...

Успішна в минулому модель із Житомира стала учасницею телепроекту \”Від пацанки до панянки\”

1036

 Дар’я Куровська на прізвисько «Модель» – одна з тринадцяти учасниць третього сезону реаліті «Від пацанки до панянки». Дівчина розпочала запаморочливу модельну кар’єру у 15 років.

Їй підкорилися подіуми Нью-Йорка, Мілана та Парижа. Та в один момент все скінчилося, і Даші довелося повернутися додому в Житомир. А причиною тому став алкоголь.

Читайте також: Житомирянка Дарина Куровська отримала нагороду Best Models Awards

– Даша Куровська – це один із кращих українських модельних стартів. Таких як вона – одиниці, але через нахабну поведінку та алкоголь вона втратила все, – розповідає модельний скаут Сергій Нікітюк, – Історія кар’єри Даші – це, швидше, історія втраченого потенціалу.
 
У 15 років дівчинка не може до кінця зрозуміти, що з нею відбувається, і тверезо оцінити ситуацію. Це теж вплинуло на такий результат.
 
 
Та й сама Даша розповідає, що, перебуваючи в атмосфері ейфорії та загального захоплення, не зрозуміла, в який саме момент втратила все. А повернувшись на батьківщину, продовжила топити своє розчарування і провал в алкоголі.
 
– У мене брали автографи у Парижі та Мілані. Я мала брати участь у шоу Givenchy, але напилася, і мене зняли з показу, – ділиться Куровська.
 
Чи зможе Даша змінити свою долю і позбутися алкогольної залежності? Дивіться у новому сезоні реаліті «Від пацанки до панянки» з 21 лютого о 19:00 на Новому каналі.
 

Читайте також: 20-річна мати-одиначка з Житомира стала переможниею телешоу «Від пацанки до панянки». ФОТО

 

Дарина Куровська у журналі Vogue

Дарина стала обличчям Інтертопу

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here