Home Місто У Житомирі Забродський та Командування ВДВ ЗСУ підтримали флешмоб #22pushupchallenge. ВІДЕО

У Житомирі Забродський та Командування ВДВ ЗСУ підтримали флешмоб #22pushupchallenge. ВІДЕО

322

«Щодня в США 22 ветерани вмирають внаслідок самогубств. Сумно, але знайти подібну статистику стосовно України сьогодні неможливо (що казати про суїциди, коли в новинах навіть не звучить імена вбитих чи поранених у зоні АТО). ПТСР (посттравматичний стресовий розлад) не знає різниць між націями і континентами. Давайте сьогодні разом з рештою цивілізованого світу піднімати актуальність цього питання і шукати відповіді та рішення разом», – так один зі своїх постів на сторінці у соцмережі влітку 2016 року почав  Станіслав Грицишин і повідомив про свою участь в інформаційній кампанії‪ #‎22Pushups #‎22kill.

Суть цієї кампанії проста: протягом 22 днів треба щодня робити 22 віджимання і щоденно запрошувати когось приєднатися. Це все робиться заради того, аби спільно порушити тему суїцидів серед ветеранів війни.

Вже з початку 2017 року цей флешмоб підтримали різні військові підрозділи ЗСУ, поліцейські, волонтери, журналісти, чиновники та ін.

Виклик прийняв і Командувач ВДВ Михайло Забродський та разом з колективом КВДВ ЗСУ виконав усі умови акції – на плацу офіцери віджалися 22 рази, а естафету передали у Генштаб ЗСУ.

При цьому Забродський наголосив, що жоден військовий, який брав участь у проведенні АТО  у складі бригад ВДВ, не був звільнений без власного бажання через стан здоров’я: роботу знаходять усім, аби могли ділитися бойовим та життєвим досвідом.

Проблему із самореалізацією ветеранів війни Командувач ВДВ також усвідомлює, тож намагається підтримувати їх не лише під час подібних акцій і закликає усіх не залишатися осторонь цієї ситуації.

 Читайте також: Десантник із Житомира з протезом ноги підтримав спортивний флешмоб

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here