Home Місто У Житомирі в навчальному центрі підготовки поліцейських відкрили оновлений спортивний комплекс

У Житомирі в навчальному центрі підготовки поліцейських відкрили оновлений спортивний комплекс

181

 23 лютого в оновленому спорткомплексі відбулися перші навчальні заняття майбутніх поліцейських з тактичної, вогневої підготовки та домедичної допомоги за участі керівництва Головного управління Нацполіції в Житомирській області, Центру та представників мас-медіа. 


– Наш навчальний центр проводить підготовку працівників одразу для кількох структурних підрозділів поліції. А відтак: чим краща навчальна база, тим якісніша підготовка кадрів. Роботи з реконструкції спортивного комплексу у Центрі розпочалися наприкінці минулого року і проводилися за фінансової підтримки Національної поліції України та матеріальної допомоги Головного Управління Нацполіції Житомирщини, – представив результат роботи начальник ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» Максим Каптенко.


Презентуючи оновлений спорткомплекс, він продемонстрував повністю відремонтовані його приміщення: спортивний зал, зал для занять з тактичної підготовки, роздягальні та навчальні аудиторії. Окрему увагу було звернено на облаштування стрілецького тиру, стіни та стелю якого облицьовано шумопиглинаючим, антирикошетним покриттям, а підлогу вистелено спеціальним гумовим настилом, також встановлено сучасні прожектори освітлення лінії мішеней. 


– Для нас дуже важливо привести у належний стан і підтримувати належні умови у закладі, де готують наших працівників. Тим більше, що у Житомирському навчальному центрі здійснюється не лише первинна підготовка поліцейських, а й проводяться курси перепідготовки діючих працівників поліції, причому з усієї України, – прокоментував начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.


 Під час відкритих занять викладачі та слухачі Центру продемонстрували учасникам заходу, як застосовується нове обладнання спорткомплексу і спортінвентар при відпрацюванні навичок тактичної та первинної домедичної підготовки. 
Одразу потому в актовій залі Центру відбулося заохочення працівників, причетних до ремонту спортивного комплексу. 

Відділ комунікації поліції Житомирської області,
ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських»
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here