Home Місто У Житомирі сестрички кіборга та їх батьки отримують вітання від представників влади....

У Житомирі сестрички кіборга та їх батьки отримують вітання від представників влади. ФОТО

272

12 квітня 2017 року у Житомирі у Лілії та Андрія Ільницьких, батьків загиблого  десантника 90 батальйону 24-річного Дмитра Ільницького, народилися одразу три дівчинки.

Привітала маму новонароджених   18 квітня, начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь. Дівчатка Марія, Дар’я і Олександра отримали подарунки, а батьки – продукти харчування.

Світлана Гресь побажала здоров’я немовлятам, батькам і закликала у разі необхідності звертатися за допомогою.

Мама Лілія зазначає, що у її дівчаток є янгол-охоронець в образі їхнього брата Дмитра, а тато наголошує, що сестрички кіборга не можуть бути слабкими. Зараз немовлята перебувають у палаті інтенсивної терапії Житомирського обласного перинатального центру. За словами лікарів, їхньому життю нічого не загрожує. Як тільки дівчатка наберуть необхідну вагу, а мама буде добре себе почувати, їх випишуть додому.

Напередодні Ільницьких провідували міський голова Житомира Сергій Сухомлин та  Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко з дружиною. Очільник міста уже повідомив, що для багатодітної родини за кошти міського бюджету ридбають нове помешкання, адже до цього батьки героя жили в однокімнатній.

Читайте також: Втративши на війні єдиного сина, житомирянка Ільницька народила трійню. ВІДЕО

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here