Home Місто У Житомирі поліцейські слідчі складали присягу

У Житомирі поліцейські слідчі складали присягу

109

  Урочисте складання Присяги працівника поліції для житомирських слідчих нового набору відбулося 21 серпня в Головному управлінні Нацполіції в Житомирській області у присутності рідних, друзів і колег. 

35 слідчих відділів та відділень вишикувалися у дворі ГУНП для урочистого складання Присяги поліцейського. Підтримати випускників і привітати зі знаковою для кожного з них подією прийшли також їх рідні, друзі і колеги.


До присутніх з вітальним словом звернувся т.в.о. начальника ГУНП Житомирщини Андрій Мамульчик. Він відзначив важливість роботи слідчого, сумлінність у виконанні завдань і об’єктивність у прийнятті рішень задля відновлення справедливості, дотримання Закону і протидії злочинності.


– Сподіваюсь, що кожен з вас усвідомив ступінь відповідальності, яку віднині берете на себе. По вам, нинішнім поліцейським, звичайні громадяни оцінюють багато суспільних аспектів нашого життя. Зокрема, успішність реформ у країні, зміни правоохоронної системи, рівень безпеки та захисту людини. Тож хай ваша служба буде ефективною для людей, хай вона буде спокійною для ваших родин, і хай стане вашим справжнім покликанням у житті, – зазначив Андрій Мамульчик.


Перші настанови новому поповненню на урочистостях прозвучали і від начальника Слідчого управління ГУНП Житомирщини Олександра Радченка. Він відзначив, що перед новими поліцейськими лежить тернистий шлях до опанування професії слідчого. Тож побажав їм виваженості, мудрості і бажання переймати досвід кращих нинішніх працівників.


Не підвести у службі і бути достойними пенсіонерів і ветеранів слідчого підрозділу Житомирщини побажав молодим поліцейським голова ветеранської організації ОВС регіону Віктор Бура.
На спокійну службу благословили поліцейських священнослужителі, провівши обряд освячення.
Одразу потому з відповідальною подією поліцейських привітали їх найрідніші і найближчі люди.


Відтак уже завтра кожен із молодих слідчих у територіальних підрозділах поліції Житомирщини приступить до виконання своїх обов’язків, як і присягали, на благо Українському народові та державі. Тож побажаймо успіхів новому поколінню правоохоронців!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here