Home Місто У Житомирі підвели підсумки проведення тренінгів проти насильства. Відео

У Житомирі підвели підсумки проведення тренінгів проти насильства. Відео

139

 У Житомирі відбулася прес-конференція за підсумками проведення у місті циклу тренінгів за програмою підготовки фахівців з міжвідомчої взаємодії у сфері протидії насильству над жінками та в сім’ях загалом. У семінарах-тренінгах брали участь представники міських та обласних структур соціальної сфери, органів внутрішніх справ, медичних установ та громадських організацій, які займаються питанням сімей, дітей та молоді. Житомир став одним із 11 регіонів, де було проведено навчання.

Галина Скіпальська,  виконавчий директор МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» : "Фактично, 3-4 місяці ми співпрацюємо з Житомирським міським центром соціальних служб, Житомирською міською радою, управлінням сім’ї та молоді в рамках якраз реалізації проекту "Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні". Цей проект стосується 11 регіонів і Житомирська область і місто Житомир вибрані як один із пілотних регіонів проекту. По результатах я хочу сказати, що все було проведено вчасно, на дуже високому рівні. Я лише хочу подякувати і відзначити дуже високий рівень залученості, ініціативності міста Житомира в реалізації нашого проекту та проведення тренінгів".

Зауважимо, що в Житомирській області лише за перше півріччя зареєстровано 1543 звернень, щодо насильства в сім’ях. Як зазначають спеціалісти, причина всплеску пов’язана із зовнішньою агресією, а саме – війною на Сході. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here