Home Місто У Житомирі безхатченки прибрали стихійне звалище на Грушевського

У Житомирі безхатченки прибрали стихійне звалище на Грушевського

203

Клієнти закладу – безпритульні особи у відповідь на турботу міської влади беруть активну участь у весняному прибиранні міста. Так, ними прибрано декілька локацій та ліквідовано стихійні сміттєзвалища по вулиці Михайла Грушевського.

В подальшому планується не тільки діяти, але й залучати до цієї благородної місії й інші організації.

Житомирською обласною громадською організацією «Милосердя» на початку 2016 року створено благодійну організацію «Комплексний заклад соціального захисту для осіб, що потрапили в складні життєві обставини». Клієнтами закладу є різні категорії соціально вразливих осіб: переселенці, учасники АТО, колишні засуджені і просто громадяни, які перебувають з тих чи інших причин в складних життєвих обставинах. Загальною проблемою, яка їх об’єднує – відсутність власного житла або нестерпні сімейні конфлікти навіть за його наявності.

З листопада 2016 року  укладений договір про здійснення заходів, спрямованих на соціальний захист бездомних осіб у м. Житомирі між виконавчим комітетом Житомирської міської ради та ЖОГО «Милосердя», відповідно до якого, серед іншого, здійснюється фінансова підтримка закладу. В результаті значно покращилася статутна діяльність закладу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here