Home Місто У ВРУ влаштують концерт по збору коштів на Дім ветерана в Житомирі....

У ВРУ влаштують концерт по збору коштів на Дім ветерана в Житомирі. ФОТО

144

У Верховній раді 24 травня відбудеться благодійний концерт «Там, де ми – там Україна». Мета концерту – збір коштів на створення Дому ветерана в Житомирі.

Цей захід, так само як і сама ідея Дому ветерана – справжня квінтесенція волонтерства. Всі музиканти співатимуть безкоштовно. Сцена, звук, світло   надаються також на волонтерських засадах.

Читайте також: Житомирщина – перша область, де реалізують проект «Дім ветерана»

В організації концерту   допомагають команда Голови Верховної ради Андрія Парубія, Комітет у справах ветеранів та багато інших депутатів.

"Окремо хочу подякувати нашій Житомирській команді: Юлії Толмачовій (регіональному координатору проекту), Віктору Камлуку, Володимиру Лагуті та іншим активним житомирським ветеранам, які увійшли в проект. Окрема подяка представникам влади за підтримку – Керівнику ОДА Ігорю Гундичу та міському голові Сергію Сухомлину. Також ми дуже вдячні за підтримку Уповноваженому Президента у справах ветеранів Вадима Свириденка. І як і обіцяли, викладаємо 3-Д презентацію майбутнього Дому ветерана у Житомирі. Ми би хотіли, щоби він був таким. Більш детально про принцип побудови – пізніше. Закликаю всіх депутатів долучитись до цієї події сьогодні о 14.30, у внутрішньому дворику Верховної ради", – написала у соцмережі Oxana Gavrilyuk.

Читайте також: У Житомирі облаштують простір для учасників АТО – Дім ветерана

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here