Home Місто У Пулинському районі за добу ліквідували 3 пожежі у приватному житловому...

У Пулинському районі за добу ліквідували 3 пожежі у приватному житловому секторі

131

21 травня о 17:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Івановичі Пулинського району. Про це рятувальників сповістила сусідка, яка побачила, що з розташованої неподалік оселі йде дим.

На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині житла спостерігається сильна задимленість. Вогонь встиг охопити одну із житлових кімнат площею 16 кв. м. У цей час всередині нікого не було. Власник знаходився надворі.

О 17:30 пожежу локалізовано та о 19:20 – ліквідовано. Полум’я знищено житлову кімнату та частково домашнє майно у ній. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати від повного знищення вогнем житловий будинок та розташовану неподалік господарську споруду.

До ліквідації загоряння залучалося 3 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Вже вночі, 22 травня о 00:50, рятувальники залучалися до ліквідації пожежі в приватному житловому будинку у тому ж самому населеному пункті. Вже через півгодини загоряння вдалося локалізувати та о 05:25 – ліквідувати. Вогонь знищив 54 кв. м даху житла та пошкодив 30 кв. м стін.

В обох випадках попередня причина пожежі – куріння у ліжку в нетверезому стані.

Ще одне загоряння приватної цегляної будівлі пулинські бійці ДСНС ліквідовували тієї ж доби в с. Теньківка. Там вогонь встиг знищити дах споруди на площі 21 кв. м, що зайнялась ймовірно через коротке замикання в електромережі.

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні ж обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

 

У ДСНС України у Житомирській області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here