Home Місто У Малині під час ремонту автівки вибухнув балон: згоріли гаражі й авто,...

У Малині під час ремонту автівки вибухнув балон: згоріли гаражі й авто, власник отримав опіки

143

На Житомирщині 16 лютого о 10:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному гаражі в м. Малин.

Власник споруди напередодні проводив ремонтні роботи зварювальним апаратом. В кузові автівки знаходився газовий балон. Під час робіт з нього стався витік газу, що спричинило хлопок із послідуючим горінням. Понад 15 хвилин чоловік намагався загасити пожежу самостійно. Тільки після цього він викликав рятувальників.

Бійці ДСНС на місці встановили, що вогнем вже охоплено два гаражі та автівку ВАЗ 2106, яка знаходилась всередині. Площа пожежі становила 20 кв.м. Також за 1,5 метри від місця пожежі розташований житловий будинок. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення ще одного відділення рятувальників для безперебійної подачі води з автоцистерни.

Локалізація відбулася о 10:52, ліквідація о 12:10. Бійці ДСНС не допустили перекидання полум’я на житловий будинок. Проте вогнем знищено два гаражі та саме авто.

На місце події прибули також медики, які встановили, що власник отримав опіки ІІ ступеня лівої кінцівки та обличчя. Однак від госпіталізації чоловік відмовився.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

У ДСНС України у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here