Home Місто У Коростишівському районі відкрили дошку загиблому у зоні АТО Євгенію Волосевичу

У Коростишівському районі відкрили дошку загиблому у зоні АТО Євгенію Волосевичу

368

1 вересня у селі Кропивня Коростишівського району відкрито та освячено меморіальну дошку загиблому учаснику антитерористичної операції, Євгенію Вікторовичу Волосевичу.

Пам’ятний знак рядовому солдату 30 механізованої бригади встановлено на фасаді школи, інформують на сайті ОДА.

У відкритті взяли участь голова райдержадміністрації В.М.Купрійчук, голова районної ради С.В.Бондарчук, сільський голова Кропивнянської сільської ради Б.О.Радзієвський, начальник відділу освіти І.І.Пархалевич, директор школи В.П.Волосевич, настоятель місцевого храму отець Віталій, батьки та дружина загиблого Євгенія, учнівський і педагогічний колективи школи, односельчани.

Євгеній Волосевич у складі Збройних Сил України брав участь в АТО на території Луганської та Донецької областей. Загинув у серпні 2014 року в районі с.Велика Шишівка Шахтарського району Донецької області.

Голова райдержадміністрації висловив щирі слова співчуття родині Героя та сподівання на якнайшвидше встановлення миру в Україні. Також повідомив, що найближчим часом у всіх церквах Коростишівського району будуть відведені місця для вшанування загиблих учасників АТО.

Присутні вшанували пам’ять про Євгенія Волосевича та усіх патріотів України, що загинули захищаючи її незалежність, хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here