Home Місто У Бердичівському районі «HUNDAY» зіштовхнувся з гужовою повозкою

У Бердичівському районі «HUNDAY» зіштовхнувся з гужовою повозкою

120

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня близько 14.00 у  Коростені. Травми різного ступеню тяжкості отримали четверо дорослих та троє дітей. Поліцією розпочато досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen T5», 42-річна жителька Київщини, рухаючись по автодорозі Виступовичі–Житомир на перехресті не надала перевагу у русі, допустивши зіткнення з автомобілем «KIA Sportage» під керуванням 47-річного жителя м. Одеси, який рухався автошляхом Київ-Ковель.

Унаслідок зіткнення автомобіль «KIA» зіштовхнувся з вантажівкою «DAF» під керуванням 49-річного жителя Київської області, який рухався у зустрічному напрямку. У подальшому некерований «KIA Sportage» зіштовхнувся з «KIA Sorento» під керуванням 33-річного жителя Олевського району.

У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій автомобіля «KIA Sportage» та його пасажири – 49-річна дружина та 14-річна донька, жителі м. Одеси. Жінку було госпіталізовано до травматологічного відділення Коростенської лікарні.

Також травми отримав водій автомобіля «KIA Sorento» та його пасажири: 33-річна дружина й 11-річні син з донькою, жителі Олевщини. Усіх їх з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано.

У рамках розпочатого досудового розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП.
 
Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here