Home Місто У Коростені практичний психолог проводить заняття для дітей-переселенців та дітей учасників АТО

У Коростені практичний психолог проводить заняття для дітей-переселенців та дітей учасників АТО

314

Протягом березня у школах Коростеня проведено заняття за програмою «Розвиток емоційної стійкості у дітей молодшого шкільного віку». Організатором занять виступив Центр соціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи м. Коростень.

У тренінгових заняттях із практичним психологом взяли участь діти-переселенці та діти учасників АТО. Робота за програмою передбачала проведення діагностики з метою дослідження особистісних ресурсів та вивчення стійкості дитини до впливу різноманітних стресових ситуацій.

На основі діагностичних даних розроблено та проведено заняття, які включали профілактику та подолання психоемоційного напруження, тривоги, розвитку адаптаційних можливостей дитини, формування гнучкості поведінки та позитивного мислення й віри в себе.

Тепла емоційна атмосфера в групі дала можливість дітям не тільки брати активну участь, а й слухати та аналізувати роботу інших дітей.

Проводити роботу з дітьми переселенців та учасників АТО в інших школах міста та району психологи Центру планують і надалі.

За матеріалами прес-служби ОДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here