Home Місто У комунальних аптеках міста житомиряни зможуть придбати без націнки найпопулярніші ліки

У комунальних аптеках міста житомиряни зможуть придбати без націнки найпопулярніші ліки

201

 У комунальних аптеках «Фармація» низку популярних медпрепаратів будуть продаватися без націнок. Це дозволить значно знизити ціни на найвживаніші ліки.

Про це повідомив Житомирській міський голова Сергій Сухомлин, відкриваючи нову комунальну аптеку №4 по вул. Вітрука, що буде забезпечувати лікарськими засобами мешканців району за безоплатними рецептами та рецептами з доплатою за Урядовою програмою «Доступні ліки».

«Найближчим часом у Житомирі буде запроваджена «Картка житомирянина» з функціями електронного квитка на проїзд та знижками у мережах аптек «Фармація» і магазинах. Найбільш незахищені верстви населення та пенсіонери зможуть купувати ліки без націнок пред’явивши таку картку у комунальних аптеках міста», – наголосив міський голова Сергій Сухомлин.

Також у комунальних аптеках «Фармація» кожен бажаючий може безкоштовно поміряти артеріальний тиск.

«Люди користуються нашою новою послугою і міряють тиск. Особливо часто це роблять пенсіонери», – розповіли працівники аптеки.

Загалом мережа комунального підприємства «Фармація» складає 15 аптек та аптечних пунктів. Працює «Фармація» з липня 2009 року. З серпня 2010 року підприємство виконує соціальну функцію.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here