Home Місто У Бердичівській колонії спростовують інформацію про голодування засуджених

У Бердичівській колонії спростовують інформацію про голодування засуджених

132

Зранку 21-го жовтня  правозахисні організації та родичі засуджених повідомили про те, що усі в’язні Бердичівської колонії особливого режиму оголосили безстрокове голодування на знак протесту проти грубих порушень їхніх прав.

Втім прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області стверджує, що наразі установа працює у звичайному режимі, відмови від вживання їжі серед засуджених немає.

"У деяких засобах масової інформації розповсюджено повідомлення про масову відмову від вживання їжі засудженими у Бердичівській виправній колонії (№70).

Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області повідомляє, що наведена інформація є неправдивою: установа працює у звичайному режимі, відмови від вживання їжі серед засуджених немає.

Додатково інформуємо, що 21 жовтня 2014 року жодних офіційних заяв від засуджених про відмову від прийому їжі до адміністрації Бердичівської виправної колонії (№70) не надходило. Під час візиту в установу працівниками управління та органів прокуратури було здійснено прийом засуджених з особистих питань. Претензій до адміністрації установи засуджені не виказували", – йдеться у повідомленні прес-служби. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here