Home Місто У Бердичеві загинули вісім людей, які перебували в одному будинку. ВІДЕО

У Бердичеві загинули вісім людей, які перебували в одному будинку. ВІДЕО

193

На Житомирщині у будинку виявили тіла вісьмох людей, серед яких двоє – діти. Про це повідомили в обласній поліції, передає УНІАН.

Як з’ясувалося, тіла виявили напередодні ввечері. Так, сусідка помітила, що з квартири поряд уже другу добу поспіль ніхто не виходить й почула дивний запах. Жінка зателефонувала правоохоронцям.

"5 березня близько 20:00 у місті Бердичів по вулиці Білопільська, у квартирі одноповерхового житлового будинку на 12 квартир виявлено 8 загиблих осіб з них 2 дітей. Ознак пожежі не виявлено", – констатували рятувальники, які також прибули за викликом.

У поліції уточнили, що у квартирі виявили тіла власників житла – чоловіка та дружини, двох дорослих дітей (віком 28 та 21 рік) й двох онуків – трирічного хлопчика та дівчинку-немовля. Також серед загиблих – дівчина сина власників квартири й сусідка. Правоохоронці припускають, що вона зайшла до квартири у справах.

Попередньою причиною трагедії називають отруєння чадним газом. Однак остаточну причину смерті людей встановлять експерти, які працюють на місці інциденту.

Як відомо, у приміщенні працювало пічне опалення, у квартирі була розпечена плита. Ймовірно, саме вона стала джерелом чадного газу у квартирі.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here